syiling oh syiling...

>> Friday, April 23, 2010

salam semua..nak dijadikan cita duit MARA bg bulan ni yg RM7++ tuh dah kontang.huhu.nak masuk yg next month plak ag 2 minggu.lesen L keta nak kena renew.duit wat lesen ja dah 2rat.rumah sewa ag 2rat.gatai nak pi konsert Double Trouble lgRM70 tiket,tp dah minat,nak wat cana.makan lak xhengat.xmkn t kuruih.last choice.korek tabung syiling aku.huhu.satu sem aku menabung untuk hari tua.nak wat cana xdak pilihan lain dah.hehe.tukar kat kedai runcit kg baru ni.dapatla rm50.alhamdulillah.semua ada rm80++.tp yg balance tuh syiling rm0.50.sayang nak tukaq.huhu.nak pinjam kwn2 pon semua sesak bulan ni.nak mintak mak.dia pon dah bukak kedai makan skrg.nak pakai byk duit.nasib cik anies bg pinjam rm 2rat.thanks sis!huhu.syiling oh syiling kaulah penyelamatku.walaupun kdg2 org xhargai kau langsung.mak aku selalu pesan.jumpa syiling atas jalan kutip.letak tempat tinggi,xelok kita pijak.duit tu rezeki.selalu 1sen,5sen org buang ja merata2.tp aku suka kutip.simpan.nnt aku post lak koleksi syiling aku.xbyk.tp aku simpan la.byk satu sen ja.

egt xcukup satu sen.xckup sejut.jadi hargailah syiling anda.
adios

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

retro love peace

marilah kita semua bersatu

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP