~~~Jiwa Kami Jiwa Retro(JKJR)~~~

>> Thursday, April 29, 2010


salam semua. :) entri akli ni kita sebenarnya berkenaan satu acara yang saya akan hadir pada 1 Mei 2010 ni. Konsert Double Trouble Ke-2 (setelah 17 tahun sejak konsert yang pertama pada tahun 1993).konsert ini menampilkan dua kumpulan rock malaya yang malar hijau(evergreeen). iaitu SEARCH & WINGS. acara ini akan berlangsung di Bukit Kiara Indoor Arena jam 8.45 malam. disebabkan ini adalah tahun terakhir en retro lover nak bermastautin di bandaraya KL sebagai pelajar, dan ini adalah kali pertama saya akan menghadiri konsert yang mega seperti ini. yang nano pun xpenah juin kecuali show SEARCH dulu kat KL International Bike Rally 2010. haha. nama ja duduk KL sampai 4 tahun.haha.mmg nak sgt pi konsert dr otai2 rock kapak mcm ni.tp xpenah berkesempatan.jadi dapat peluang kali ni.xle lepas. saya akan kesana bersama2 rakan seperjuanagan dari SCIENCE KEDAH OLD BOYS ASSOCIATION (SKOBA) set2 kami mmg minat lagu2 lama,barang2 lama, semua ynag vintage dan retro lah! sbb tu Jiwa Kami Jiwa Retro..haha...lagu2 baru ni xbapa nak masuk telinga jika kami yang melayannya..haha..lg best klu layan Beatles.haha.ok takat ni jala En Retro nak melalut sbb dah nak subuh dan kepala dah bergelora ni.haha.belanja gambar tiket satu!


tiket en retro dgn no siri 00000343 dari 10000 tau!..hehe

sebarang info boleh dapat dari web peminat Wings yang dinamakan sayap2 wings.
entri dan pic konsert akan di ceriterakan selepas konsert ini ya!
wassalam..








0 comments:

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

retro love peace

marilah kita semua bersatu

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP