bandung

>> Monday, November 9, 2009


thanx to mr azam..souvenir from paris of java...bandung

Read more...

SEARCH : otai rock yg terbaik!!!!!

walaupun da lewat..entry kali ni mmg terbaiklah!!tanggal 23 n 24 oktober lalu telah berlansung event internatioal bike rally 2009 bertempat di bukit kiara..mmg raider2 yg trun gla gempak ah!!choppers,bikers,riders,scuterist,kapcais,klasika dan sampaikan beskels pun turun menggamatkn event 2 hari tu..

mcm2 event ada..motorshow, awek2 litar yg sexy..dan paling gempak ARA MUSIC FEST!!!

mmg menarik!!puluhan band perform..indie, reggae..dan jugak rock kangkang!!!black metal pon da..haha

malam 1st
pergh reggae nite..Republic of Brickfield, Pure Vibration, and mcm2 ag..mmg lyn abeh r aku pi menari ngn mat2 reggae kat depan stage 2..haha..depa mabuk..xpala..bersemngat ja..aku yg sedaq ne..berpeluh2 gla..haha..antara lagu yg lyan mlm 2..uptown, emansipasi, org planet dan paling layan No woman no cry cover bob marley.hahaha!!!

petang hari ke 2
indie band..tp aku xpi ujan..haha..plus magun lwt...haha..tp yg perform..the times, pesawat etc..

malam 2nd
haha..ni paling terbaik..mula2 band Bau paastu otai Metal pulak turun..Silkhannaz...mmg terbaik lyn suara jaie dan gorengan gitar daie live!!!aku duk 1st row crowd..haha..mula2 lagu Gerbang Kayangan then lagu pa ntah aku da lupa dan di akhiri ngn cover dr Iron Maiden..kelihatan Ali XPDC kat sblh aku melayan Banging..hahaha..pastu masuk pulak Lan and The Mesin Taip!!Lan mmg terbaik ngn sora nya yg tinggi menusuk lubang telinga ku..band baru, lagu baru, music baru kata Lan...membawakn Mesin waktu, Gerak Hati, Lipstik Plastik Kosmetik dan Kelibat Si Penyair..seterusnya yg aku nanti2kan!!!SEARCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

haha..terubat kepiluan aku xdpat pi konsert DIAWAN BIRU DEPA ARI 2..kali ni penuh kejutan dimana..tiada Hillary namun KID dan DIN hadir sbgai jemputan..mcm xprcya,,sbb KID & DIN penah kata xamau main dah ngn SEARCH..tp papon lu mmg ROCK!! la broo..intro yg stailo dengan ketukan padu dram YAZID..masuk gorengan gitar KID di padu ngn BASS oleh NASIR dan rhytm oleh DIn..AMY berlari masuk mencapai mic dan terus menyanyikan PAWANA untuk kami di bawah..crowd tanpa disurh2 trus sing along bersam AMY..seterusnya lagu lagenda mereka..ISABELLA..mmg meremang bulu roma aku..haha..ISI & KULIT mengisi ruang seterusnya..dan PELESIT KOTA terus menggegar Padang Ekuestrian Bukit Kiara di malam 2..haha..lantas diakhiri dgn FANTASIA BULAN MADU sebagai santapan buat peminat setia mereka...namun atas desakn crowd yg melaungkan "we want more!!!" beberapa kali..otai rock ini tanpa belas kasihan menghadiahkan MELASTIK KE BINTANG untuk crowd..mmg lyn r bak mai kat angpa...rugi xp..hahaha...

pesawat

aru the ROB

jaie silkhannazz

daie

tafsir sendirila..

bing bang

dira feat shamsul ghau2..

the legend!!!

anak bapak...

sapa kata kid merajuK??da sejuk 2..haha

din pun...

naser yg still maintain..

dentuman yazid






Read more...
Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

retro love peace

marilah kita semua bersatu

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP