wanlat menjawab...

>> Monday, August 10, 2009

wah kali pertama cik wanlat di offer menjawab tag..dulu tertanya2 jugak natang apa la tag ne..haha..awat cam best ja..tingin nak jawab gak..tp xtau lagu mna caranya..haha..la ne telah dijemput khas oleh cik ZINCUN kita (awat cam jenama sesuatu benda ja..haha)..kenala jawab na..nak kenai2 sr2 kata dia..haha..buleh2 abg sr mu sedia tok dikenali..wahaha..papn tengs ya cik ZINCUN
1. Nak tau sangat nama singkatan korang,umo dan dok mana....???
sejak tingkatan 1 sampai la ni..WANLAT..kwn2 SKOBA yg bg..
pastu kat kg, sedara2 pgl IWAN..memori daun pisang~~~~
kdg kalu kwn baru..aku kenal diri WAN suda..haha
umo : 22 tahun dah
tinggal : kg baru...kulim
2.Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih??? biasa kol berapa?? lama tak?
x jugak..bila masuk lab baru aku bukak..haha..setiap minggu aku akan masuk lab byk kali..terutama hari isnin..start jam 2.30 ptg sampai 8.30 malam..pastu hari jumaat masuk lagi..haha...lecturer mengajaq kat depan..aku blur..xpaham..jd bukak blog r pa ag..haha
3.Bila dah on kat Blog...apa yg korang buat ek???
1st aku cek komen kat blog aku..then reply kalu tenet laju..pastu usha update post blog kwn2..pastu usha barang baru kat blog2 bandel dan rare...pastu tengok depan belakon tekun belajar bila lecturer usha aku..haha..
4.Penah tak sedang asik melayan intenet ni... korang telah abaikan sesuatu....?
huhu sedih..abai pelajaran sebenarnya time 2..haha..tapi aku xminat lecture teori ni...kalu dia bagi asiment suh design atau analyze guna software lam pc ni aku akan tumpu perhatian sepenuhnya..haha..
5. Macamana cara korang masak maggie ek?
lama xmakan megi sebenaqnya..elaun da masyuk kan..haha..tp dah nak posa ni..cam besa megi akan jadi sahur pabila terdesak..haha..tingat zaman sekola dulu2..ragging jr2 amek ayaq panas kat D.M. guna baldi..pas2 buh megi 5 bungkus dlm baldi 2..pastu patahkan batang hanger..buat chopstick.haha.pa ag pakat2 layan reramai r..haha..kalu warden mai ajak join skali..haha...cara x???try r..
6. hubby korang tau tak korang ada blog ni.... penah tak hubby korang baca blog korang????
hubby ne tok laki ka pompuan hah??klu laki sory weh aku bukan GAY!!!!!!klu baby...gua baru kehilangan..huhu..anyone nak ganti?????
jokin2..
ak nak tag mnde alah ni kt...
ATEN YG PENIN2
sebab aku nak tengok cana dia penin jawab soklan2 ne..haha

3 comments:

cHinAtsU August 11, 2009 at 2:19 AM  

wanlat...
jwb nie...

1. Apakah benda yg paling pnting dlm hdup kamu?
2. Apakah bnda trakhir yg kamu beli dgan wang sndiri?
3. pada umur barapakah kamu merancang untk b'kahwin?
4. Di manakah tmpat impian perkahwinan kamu?
5. Berapa lamakah hubungan kamu b'kekalan?
6. Adakah anda sedang dlamun cnta?
7. Di manakah restoran trakhir kamu mkan mlm?
8. Apakah nama penuh kamu?
9. Sebutkn 8 nama sahabat yg rapat dgan kamu?
10. Upload 3 gmbar2 shabt anda.

chermph November 24, 2009 at 7:30 PM  

mmg cara giler teknik menjawab soalan STPM tahun 2020

retro lover April 1, 2010 at 5:07 AM  

haha..ni soklan bocor nih..

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

retro love peace

marilah kita semua bersatu

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP