nak jadi rockers!

>> Friday, December 24, 2010

salam semua..haha..dah xjadi engineer..businessman to be jugak..pakata jd rockstars!haha

ok..kisahnya bermula begini..minggu lepas..hari sabtu..bersempena konsert Gemuruh Dt DigiLive kat tapak ekspo Seberang Jaya, Pulau Pinang..konsert jelajah Wings dan Search yg ke sekian kalinya bagi siri Double Trouble..namun atas faktor kesibukkan maka xdapatlah en. retro menceburkan diri ke konsert berkenaan..namun tidak apalah kerna konsert siri yg pertama di Bukit Kiara selepas 17 tahun telah selamat terpahat didalam kotak memori en.retro.jd xralat sgt la..huhu..walaupun Kulim dan Sbrg Jaya hanya 5minit perjalanan Ferari Enzolah)haha.

tp demi minat yg mendalam,,,en. retro telah dressup ala2 rockstar pada hari tersebut walaupun hanya untuk ke Bandar Kulim masuk duit kat Bank dan menebus kupon Pizza Hot tiket budak2 Siam kedai ni sahaja..dresss suar Lee koyak rabak yg dah lama xpakai..ketat gla!skinny!aku yg gemuk atau seluar yang ketat?yang mana datang dahulu..haha.nike airforce putih hi cut!(masih mencari Aliph!) plus RayBan Diamond Hard warisan turun temurun..hehe.papon..best jugak jd rockstar ni?bayang2kan awek2 yg kat Pizza Hut semua usha aku termasuk bini org dan mak2 org!haha..masuk bank pon sebegitu rupa..apek sorang tu sampai gelek pala tegok aku..haha..

papon hari paling gila aku haritu..aku pon xpasti apa yang aku pakai.tp aku pasti masih biasa bagi rockers2 tegar diluar sana.tetapi apapon itu semua tribute untuk semua rockers malaya yg kepala keras!







0 comments:

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

retro love peace

marilah kita semua bersatu

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP