menghitung hari...

>> Wednesday, March 31, 2010

amat tekanan..sblum sign in ja blogger.com nih mcm2 idea nak post entry..
tp skali bukak kelam..hadui..aku mmg bukan dilahirkan utk jd sorang penulis la..walaupun aku berminat kearah itu..

aih..hidung dok meleleh hinguih plak..tekak da perit..nak demam aa ne..aish..

ok topik menghitung hari ni general bagi aku..
banyak perkara yg buleh jd datelinenya..haha
antaranya..

1)konvoi ke terengganu 2010 crossover with my lil bro registration day at UNIKL MFI (10-11 april 2010) 9days to go.

tp aku xtau cana nk decide..tp family mmg diutamakan la..taaapiiii..aku nak pi ganu weh!!!last event kot ni bersama Re-10 motorsport (FB : http://www.facebook.com/re10.motorsport ) sblm aku abeh stadi n lek KEDAH.100 peserta dah confirm.
1 FEB lepas cukupla 3 tahun aku juin clan ni.pi ganu ni pon sbb kenduri kawen Sham WNT. antara pioneer clan sblm aku lagih.aih.nak pi ganu!tp mlm 10 april tuh pon mak & adik aku sampai kl.depa mana tau jalan kl.xpala terpaksala korban sket.hidup ni kena berkorban jugak.pasrah2.huhu

2)konsert double trouble 2..bukan sekadar reunion.(1 mei 2010)29 days to go.

sms dr rakan sains kedah dulu berbunyi "kwn2.konsert double trouble 1 mei ni.tiket rm70,ada bran??" haha..trus smgat aku dpt sms ni.weh ni last yer aku kat kl k!.kena la pi!lagipon SEARCH feat WINGS kot!last konsert ni tahun 1993 dulu!xpi mmg rugi walaupon aku da ag satu dateline pada 3ha mei.haha.tengok perkara (4&3) ya.hehe



3)final exam! (26&27 april 2010) 25 days to go!

haha..ni final exam aku yg terakhir buat tempoh aku bergelar undergraduate student of bachelor eng. tech (hons) in tool & die at UNIKL IPROM.so kena bagi full hit lah! sem ni target 4 flat terpacak!haha.insyallah.doa2kan aku ya!

4)last paper for semester 8th final exam @ MERDEKA @ FREEDOM!!! (3mei 2010) 32 days to go!

haaaa.yg ni la saat2 yg aku dok tunggu selama ni.dr masuk tadika umur 5tahun lg.kira2 18 tahun lepas.sampai la ke sekolah rendah then matjiwa science school next Unikl Fooundation programme.yang ni la harapan mak & keluarga aku selama ni.insyallah.doakan aku kwn2.

5)UNIKL 7th Convocation 2010! (9 oktober 2010)158 days to go!
ni la hari kemuncak untuk meraikan segala penat lelah selama ini!
samalah kita berdoa agar hari2 yg dinantikan tiba dgn lancar tanpa sebarang halangan.amin..

6 comments:

. z a w a n i . April 2, 2010 at 8:12 AM  

suka!!!

Zikr the Jalanan Sepi Perantau April 2, 2010 at 8:34 AM  

tahniah... aku juga yang ketinggalan..hehe all the best.. (dean list tuh)..

retro lover April 2, 2010 at 7:53 PM  

tengs wani..
zik jgn lah kau berputus asa..
usaha tangga kejayaan..insyallah..

aten April 4, 2010 at 6:31 PM  

kite grad same.. =.='
jmpa nnt yea..hehe..

=*NuRo0L* = April 6, 2010 at 7:57 PM  

wa...same la..saye pon convo 9 Oct..tapi tak tahu la sesi bile..coz status saye lom di update lagi...

retro lover April 11, 2010 at 9:34 AM  

aten:wah sat ja kan?da nak grad..cam xcaya ja..huhu
nurol:pembetulan..6 & 7 oct sbnarnya.surat jemputan bwu sampai umah.huhu.
sy pon xtau ag sesi bila..huhu

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

retro love peace

marilah kita semua bersatu

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP